Webdesign

Webdesign

Het uiterlijk van uw website verdient extra aandacht aangezien dit het eerste is
dat bezoekers en klanten opvalt. Bij VNK media begrijpen we dat volkomen en
wij doen er dan ook alles aan om uw website 100% representatief te maken!
Of u nu op een PC, tablet of smartphone naar uw website kijkt, wij zorgen
ervoor dat alles er precies zo uit komt te zien, als u het in gedachten heeft!

HeaderEnd

Webdesign

Zoals een oud gezegde luidt, een plaatje zegt meer dan duizend woorden. Een website die perfect aansluit bij uw bedrijf of activiteiten is dan ook vaak in de eerste plaats een visitekaartje voor uw bedrijf.

Overzicht, helderheid en duidelijkheid zijn sleutelwoorden voor een goede website, maar een goed doordacht ontwerp, dat ruimte biedt voor uitbreiding en klaar is voor de toekomst, is minstens net zo belangrijk. Daarom bieden wij oplossingen die alle gangbare webstandaarden (HTML, CSS, JavaScript, PHP, MySQL) ondersteunen, gekoppeld aan een design passend bij uw bestaande huisstijl, maar bijvoorbeeld ook bij speciaal voor u ontworpen projecten.

Door gebruik te maken van deze standaarden kunnen wij garanderen dat uw website er altijd en overal precies zo uitziet als u wilt.

Mobiele websites

Met de introductie van apparaten als smartphones en tablets is de manier waarop klanten websites bezoeken sterk gewijzigd. Lang is de gangbare methode van het ontwikkelen van websites uitgegaan van een beperkt aantal schermresoluties, maar tegenwoordig is die manier niet meer te gebruiken.

Wij gaan goed met de hedendaagse trends mee en zijn er dan ook trots op dat wij elke website, op elk apparaat, er representatief uit kunnen laten zien! Op deze manier ziet uw klant de website altijd zoals ú het voor ogen heeft! 

Heeft u interesse of vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

© 2019 VNK media | Algemene voorwaarden - Contact